Kårkaféerna vann upphandlingen och öppnar ny restaurang
Kårkaféerna öppnar en ny restaurang i hjärtat av Åbo Akademis campus i Åbo.
Vi kan stolt meddela att Kårkaféerna i januari 2026 kommer att öppna en ny restaurang i anslutning till Åbo Akademis nya byggnad Astra på campusområdet i Åbo.
Kårkaféerna är glada över att vinna den här upphandlingen. Extra speciellt känns det att den nya restaurangen, Kårkafé Astra, kommer att finnas i samma byggnad där Kårkafé Gado tidigare fanns i nästan 50 år.
En samlingspunkt med god mat, glädje och hållbarhet
Kårkaféerna ser fram emot att flytta till nya, fina lokaler, och hoppas att Kårkafé Astra blir en självklar samlingspunkt för studenter, personal och andra besökare. Kårkafé Astra kommer att drivas med samma engagemang för god mat, glädje och hållbarhet som kännetecknar Kårkaféernas verksamhet. Mycket kommer att kännas igen: mångsidigt lunchutbud, hembakta godsaker och smått och gott för pauserna mitt i vardagen. Kårkaféerna introducerar också nya koncept i Astra.
– Vi fick in tre konkurrenskraftiga anbud, varav Kårkaféerna hade helhetsmässigt det bästa anbudet enligt de grunder vi ställt upp. Kårkaféerna har gjort upp ett spännande koncept och jag tror att studeranden kommer bli mycket nöjda, säger Mats Ekebom, upphandlingschef vid Åbo Akademi.
– Jag ser vinsten som ett tydligt bevis på Kårkaféernas engagemang, professionalism och passion för mat och service. Som ett växande bolag med hög kundnöjdhet både vad beträffar lunchservering och cateringverksamheten är vi redo att ta nästa steg och bidra till en levande och trivsam miljö i Astra säger Susanna Häyry, verkställande direktör för Åbo Akademis Studentkår och Kårkaféerna.
Astra byggs i kvarteret Stjärnan
Astra är en ny universitetsbyggnad i kvarteret Stjärnan i Åbo. Byggnaden ska samla undervisning, forskning och servicefunktioner under ett tak och bli ett nytt nav i Åbo Akademis verksamhet i Åbo. Namnet ”Astra”, latin för ”stjärna”, valdes i en öppen namntävling och speglar både platsens historia och framtidsambitioner. Byggnaden ska stå klar för inflyttning hösten 2025. Kårkafé Astra öppnar sina dörrar i januari 2026.

Åbo Akademis Studentkår
Pressmeddelande, 13.6.2025
Fritt att publiceras
Makarna Olins forskarstipendium delas i år ut till två stipendiater för sina avhandlingar. Stipendiets storlek för 2025 är 2400 euro per månad och delas ut för en sammanlagd tid på 18 månader.
Seniorernas Råd vid Åbo Akademis Studentkår delar årligen ut ett eller flera stipendier ur Makarna Agneta och Carl-Erik Olins fond. Fonden ägs och förvaltas av Stiftelsen för Åbo Akademi. Stipendier delas ut till personer som varit medlemmar vid Åbo Akademis Studentkår och som eftersträvar licentiat- eller doktorsgrad vid Åbo Akademi. Aktivitet inom Åbo Akademis Studentkår eller dess specialföreningar är meriterande. Stipendiets storlek för 2025 är 2400 euro per månad och delas ut för en sammanlagd tid på 18 månader.
Årets stipendiater
Vid sitt möte den 28 maj 2025 har Seniorernas Råd beslutat att årets stipendier tilldelas:
Jonne Kunnas, 12 månader för avhandlingen “Understanding brain MCT1 transport mechanisms using positron emission tomography”.
Jürgen Ross, 6 månader för avhandlingen “Knowledges that matter: a multimethodological analysis of the construction of “hard” sciences as epicenter of antigenderist discourses”.
Frågor kan riktas till:
Veera Granroth
Generalsekreterare
02 215 4652
gs@studentkaren.fi
Finlands regering har i samband med sin halvtidsöversyn 22–23.4.2025 beslutat att ge öppna universitet möjlighet att bevilja examina. Detta skulle vara en enorm omvälvning för den finländska högskoleutbildningen och innebära slutet för den avgiftsfria utbildningen i sin nuvarande form. Finlands 13 studentkårer motsätter sig förslaget och kräver att universitetssamfundet gör gemensam front mot reformen.
Att göra det möjligt att avlägga examen vid öppna universitetet skulle i praktiken innebära avgiftsbelagd examensutbildning. Den avgiftsfria utbildningen är en av grundpelarna i det finländska samhället och om den undergrävs ökar ojämlikheten i samhället. Detta får inte tillåtas med den rådande ekonomiska situationen som täckmantel.
Det öppna universitetet får inte göras till en instans för examenshandel. Förslaget upphäver det omfattande arbete som under de senaste åren har gjorts i anslutning till högskolornas antagning av studerande. Det öppna universitetets roll som komplement till examensutbildningen och som alternativ antagningsväg måste bibehållas, dvs. det öppna universitetet ska inte ges rätt att bevilja examina.
Införandet av avgiftsbelagd examensrätt skulle leda till två olika lager av examina, vilka uppskattas på olika sätt. Detta skulle äventyra jämlikheten i utbildningen och utbudet av högklassig undervisning vid våra universitet. Samtidigt borde universiteten utveckla undervisningsutbudet vid det öppna universitetet och med de försvagade resurserna skulle detta tära på grundexamensstudierna.
Reformen skulle också medföra beklagliga frågor om ställningen för studerande vid öppna universitetet. Problem skulle uppstå till exempel i fråga om studerandenas representation i universitetens beslutsfattande, rätten till studiesociala förmåner och huruvida de ska omfattas av samma bedömningskriterier som studerande som fått studierätt via den gemensamma ansökan. Studentkårerna anser att en situation där de studerande endast har skyldigheter och knappt några rättigheter är ohållbar.
Studentkårerna är väl medvetna om att universitetens ekonomiska situation är ansträngd och att regeringen samtidigt också skär ner på basfinansieringen. Den avgiftsfria utbildningen är ett centralt grundvärde som man inte har råd att avstå från ens under detta spartryck. Universitetssamfundet ska stå enat bakom den avgiftsfria examensutbildningen nu och i framtiden.
Undertecknare
Emilia Melén, styrelseordförande, Åbo Akademis Studentkår
Sakari Ropponen, styrelseordförande, Aalto-universitetets studentkår
Petra Pulli, styrelseordförande, Studentkåren vid Helsingfors universitet
Noora Saramäki, styrelseordförande, Studentkåren vid Östra Finlands universitet
Venla Suosalo, styrelseordförande, Studentkåren vid Jyväskylä universitet
Mariel Tähtivaara, styrelseordförande, Studentkåren vid Lapplands universitet
Katja Immonen, styrelseordförande, Studentkåren vid LUT-universitet
Vilma Sippola, styrelseordförande, Studentkåren vid Uleåborgs universitet
Alma Portin, styrelseordförande, Svenska Handelshögskolans Studentkår
Anna Kirvesniemi, styrelseordförande, Konstuniversitetets studentkår
Laura Heino, styrelseordförande, Studentkåren vid Tammerfors universitet
Josefina Tuomala, styrelseordförande, Studentkåren vid Åbo universitet
Jenni Hiltunen, styrelseordförande, Studentkåren vid Vasa universitet
Tycker du att studerande inte hörts tidigare? Har du åsikter om vilka utbildningar ska finnas i framtiden? Vill du ha svar på varför olika beslut tas? Nu har du din chans! Åbo Akademis Studentkår söker studerande till flera av de nya organen som ska bestämma vid Åbo Akademi från och med i höst.
Vad gör en studentrepresentant?
Som studentrepresentant är du studerandenas röst inom Åbo Akademis förvaltning. Du och de andra studentrepresentanterna sitter i möten med professorer och personal för att gemensamt förbereda och ta beslut om saker och ting för att Åbo Akademi ska bli så bra som möjligt.
Du förväntas:
- Läsa material som du får innan mötena och delta aktivt i diskussionerna.
- Vara i kontakt med Studentkåren angående vad som behandlas inom gruppen du är med i.
Var kan jag påverka?
Du kan nu söka till utbildningsrådet, fakultetsråden och institutionsråden. Alla organ är nya och har inte funnits i denna form tidigare.
Utbildningsrådet
Utbildningsrådet (UR) tar beslut som påverkar alla utbildningar vid ÅA – från antagning till examen. Här läggs grunden för universitetets utbildningsstrategi, och det är avgörande att studenter är med och påverkar.
Det här gör du i praktiken:
- Fattar beslut om antagningen till ÅA
- Är med och formar examensstrukturen och lärandemål för utbildningen
- Ser över studentrespons och föreslår förbättringar
Vem kan söka?
Alla studerande vid Åbo Akademi. Studentkåren har 4 representanter med personliga suppleanter, alltså sammanlagt 8 studentrepresentanter. Mandatperioden är 1.8.2025 till 31.7.2028, men du kan befrias från uppdraget mitt i mandatperioden vid behov, till exempel om du tar examen.
Hur söker jag?
Fyll i ansökan till utbildningsrådet via detta formulär senast 9.5.2025 klockan 17.00.
Eventuella, korta, intervjuer hålls den 12–13.5.2025.

Fakultetsråden
Fakultetsrådet beslutar om stora, långsiktiga frågor på fakultetsnivå – som budget, personal och utbildningens riktning. I fakultetsråden bestämmer du om grundläggande saker som behövs för att det ska gå att studera och forska vid Åbo Akademi. I den nya organisationen finns två fakultetsråd, ett per fakultet.
Det här gör du i praktiken:
- Är med i processen kring att anställa professorer
- Diskuterar och påverkar hur pengarna fördelas inom fakulteten
- Påverkar vad fakulteten egentligen ska göra
Fakultetsrådet vid fakulteten för human- och samhällsvetenskap har 4 representanter med personliga suppleanter, alltså sammanlagt 8 studentrepresentanter. Mandatperioden är 1.8.2025 till 31.7.2028, men du kan befrias från uppdraget mitt i mandatperioden vid behov, till exempel om du tar examen.
Fakultetsrådet vid fakulteten för naturvetenskap och teknik har 5 representanter med personliga suppleanter, alltså sammanlagt 10 studentrepresentanter.
Vem kan söka?
Alla studerande vid Åbo Akademi som studerar vid respektive fakultet från och med 1.8.2025.
Hur söker jag?
Fyll i ansökan till Fakultetsrådet vid fakulteten för naturvetenskap och teknik via detta formulär senast 9.5.2025 klockan 17.00.
Fyll i ansökan till Fakultetsrådet vid fakulteten för human- och samhällsvetenskap via detta formulär senast 9.5.2025 klockan 17.00.
Eventuella, korta, intervjuer hålls den 12–13.5.2025.
Institutionsråden
Institutionsråden arbetar med konkreta frågor som har att göra med din utbildning. I institutionsråden diskuteras vilka kurser som ska erbjudas till dig som studerar. Varje institution har ett institutionsråd, det finns alltså sex stycken i den nya organisationen.
Det här gör du i praktiken:
- Diskuterar vilka utbildningsprogram som ska påbörjas eller avslutas
- Föreslår vem som ska jobba inom undervisande personalen på institutionen
- Påverkar hur pengarna inom institutionen fördelas
Institutionsrådet vid Institutionen för ekonomi och juridik | totalt 6 studentrepresentanter |
Institutionsrådet vid Pedagogiska institutionen | totalt 6 studentrepresentanter |
Institutionsrådet vid Samhällsvetenskapliga institutionen | totalt 6 studentrepresentanter |
Institutionsrådet vid Institutionen för humanvetenskap | totalt 8 studentrepresentanter |
Institutionsrådet vid Institutionen för teknik och informationsteknologi | totalt 8 studentrepresentanter |
Institutionsrådet vid Institutionen för natur- och hälsovetenskaper | totalt 8 studentrepresentanter |
Mandatperioden är 1.8.2025 till 31.7.2028, men du kan befrias från uppdraget mitt i mandatperioden vid behov, till exempel om du tar examen.
Vem kan söka?
Alla studerande vid Åbo Akademi som studerar vid respektive institution från och med 1.8.2025.
Hur söker jag?
- Fyll i ansökan till Institutionsrådet vid Institutionen för humanvetenskap via detta formulär senast 9.5.2025 klockan 17.00.
- Fyll i ansökan till Institutionsrådet vid Institutionen för ekonomi och juridik via detta formulär senast 9.5.2025 klockan 17.00.
- Fyll i ansökan till Institutionsrådet vid Pedagogiska institutionen via detta formulär senast 9.5.2025 klockan 17.00.
- Fyll i ansökan till Institutionsrådet vid Samhällsvetenskapliga institutionen via detta formulär senast 9.5.2025 klockan 17.00.
- Fyll i ansökan till Institutionsrådet vid Institutionen för teknik och informationsteknologi via detta formulär senast 9.5.2025 klockan 17.00.
- Fyll i ansökan till Institutionsrådet vid Institutionen för natur- och hälsovetenskaper via detta formulär senast 9.5.2025 klockan 17.00.
Eventuella, korta, intervjuer hålls den 12–13.5.2025.
Har du frågor?
Hör av dig till studentombudet, kontaktuppgifter hittar du här.
Studenter, våren är här, mössorna på!
Bästa studenter,
Det här är min tredje vappen i Åbo och jag måste säga att den här dagen alltid är lika speciell. I år är den extra speciell, med tanke på att det är exakt 100 år sedan traditionen att samlas här på Vårdberget för att fira började.
För mig som studerande har det absoluta vårtecknet blivit vappfirandet. Dagar fyllda med evenemang som föreningarna ordnar och solen som sakta börjar visa sig, gör att allt tungt släpper för en stund och tar paus för roligare och ljusare tider.

När jag var yngre brukade jag ofta själv bestämma mig för att nej, nu behöver jag vår! Så i stil med en stor förebild som ni kanske känner till, Ronja heter hon, gick jag ut och skrek ett riktigt ordentligt vårskrik.
Som studerande känner jag att det på sistone varit svårt att höras. Att få studerandes röst hörd. Hörs vi för dåligt? Eller måste även vi skrika för att höras? Jag upplever att studerande vid ÅA i vår har skrikit högt, ställt frågor till universitetets ledning, skrivit utlåtanden, gett intervjuer i media och representerat studerande vid Åbo Akademi inom olika organ.
We are being heard at our home university – but we also need you, at the national level, who have the privilege of making decisions about our future, to truly listen as well. Cutting funding for universities and reducing students’ social security is not the path to raising the level of education, quite the opposite.

Det har varit en tung vinter, men om något ger tröst, så är det att vi studerande alltid finns där för varandra. Och nu när våren kommer, kan vi kanske äntligen få skrika våra vårskrik, av glädje och en stunds lättnad – så där som vi kan: Våren är här!
Jag vill ännu å Åbo Akademis Studentkårs vägnar önska er en riktigt glad vappen!
Ur makarna Agneta och Carl-Erik Olins fond lediganslås ett eller flera stipendier för personer som vid Åbo Akademi eftersträvar licentiat- eller doktorsgrad och varit ordinarie medlemmar eller seniormedlemmar vid Åbo Akademis Studentkår. Av sökande förutsätts att de innehaft uppdrag inom Åbo Akademis Studentkår och/eller dess specialföreningar. Fonden ägs och förvaltas av Stiftelsen för Åbo Akademi.
Stipendiet delas ut till en eller flera personer för en sammanlagd tid om 18 månader, så att stipendiet utgår med 2400 euro per månad. Av stipendiaterna förutsätts forskningsarbete på heltid samt forskningsrapport.
Ansökan är fritt formulerad. Till ansökan skall bifogas:
- Meritförteckning ur vilken bör framgå uppgifter om sökandens verksamhet inom studentkåren och dess specialföreningar.
- Av sökanden uppgjord forskningsplan ur vilken framgår undersökningens syfte, material, teoretiska avstamp och arbetshypotes, metodiska uppläggning samt eventuell resplan eller behov av laboratoriefaciliteter. Forskningsplanen skall därutöver sammanställas på en sida.
- Information om övrig ansökt eller beviljad finansiering för samma ändamål samt antalet stipendiemånader som söks.
- Handledarens utlåtande som skickas direkt till ÅAS generalsekreterare Veera Granroth (gs@studentkaren.fi).
Ansökningarna bör vara Seniorernas Råd vid Åbo Akademis Studentkår tillhanda senast den 15 maj 2025 klockan 15.00. Ansökningarna lämnas in via elektronisk blankett. Blanketten hittas här. Handledarens utlåtande skickas av handledaren direkt till ÅAS generalsekreterare, per e-post. Beslut om stipendieutdelningen meddelas innan mitten av juni. Stipendiemottagarna förbinder sig att redovisa stipendiet till Seniorernas Råd senast två månader efter avslutad stipendietid.
Närmare uppgifter om forskarstipendiet fås av Åbo Akademis Studentkårs generalsekreterare Veera Granroth, gs@studentkaren.fi.

Det är dags att börja fira, Vappen är här! I år firar Vappen på Vårdberget 100 år. Detta har gjort att vapphistoria blivit ett intressant ämne för mig. För 100 år sedan bestämde sig studenter för att flytta sitt valborgsfirande från Kuppisparken till Vårdberget, innan hade man endast gått upp till Vårdberget i gryningen till den första maj för att dansa ringdanser. Det man inte visste då var hur denna förändring skulle göra att vappfirandets tradition skulle hålla i sig i 100 år. För också år 1925 firade man Vappen på Vårdberget med sång, tal och mösspåläggning.
Genom årens lopp har det funnits olika variationer av vappfirandet, men en stark stomme av Vårdberget, tal och körsång har alltid varit central. Fastän de största traditionerna sett rätt så lika ut i flera års tid, så ser man att det funnits, och fortfarande finns, rum för förändring, utveckling och, viktigast av allt, rum för nutiden i det hundraåriga firandet.
Oberoende hur vappfirandet sett ut genom åren finns det en gemensam nämnare: man har firat tillsammans, haft en gemenskap och sett det roliga i livet. Det är också det jag önskar vi kan ta med oss i år, oberoende om du firar Vappen på Vårdberget, i Vasa eller på någon helt annan plats.
Traditionen förs vidare med tiden och det är ni som gör vappen. Tack för att ni är med och firar med oss och samtidigt låter traditionen leva vidare!
Melina Lindholm
Åbo Akademis Studentkår
Rekordmånga nomineringar till Ros istället för ris – språklärare lyfts särskilt fram
Åbo Akademis Studentkår har i år tagit emot 131 nomineringar till det traditionsenliga utdelandet av Ros i stället för ris-diplomer. Den stora mängden nomineringar speglar det starka engagemang, den tid och den energi som många inom Åbo Akademis personal lägger på sin undervisning, vilket studerandena tydligt velat uppmärksamma.
En särskilt stor andel av årets nomineringar har gått till universitetets språklärare – en grupp som utmärker sig genom sin förmåga att förvandla annars krävande ämnen till något studerandena ser fram emot. I motiveringarna betonas hur dessa lärare inte bara är pedagogiskt skickliga, utan också hur de genom sin värme, förståelse och närvaro skapar glädje i lärandet. Deras sätt att bemöta varje studerande med respekt och tålamod lyfts som en avgörande faktor till varför just de har nominerats.
Studerandena har haft möjlighet att skicka in nomineringar tillsammans med motiveringar, som ÅAS styrelse noggrant tagit del av inför valet av årets mottagare. Återkommande teman i nomineringarna har varit lärarnas lyhördhet, flexibilitet och deras förståelse för studerandes olika behov, både akademiska och personliga. Förmågan att skapa en trygg, stöttande och inkluderande studiemiljö har varit avgörande i många av de rosor som nu delas ut.
ÅAS har i år valt att dela ut 15 rosor som ett erkännande av den värdefulla insats dessa personer gör för studerandena. Detta är det 30:e året i rad som studentkåren delar ut rosor till personal vid Åbo Akademi.

Från vänster till höger: Melina Lindholm, Svea Välimäki, Malin Johansson, Niko Sandberg, Katarina Ohls-Ahlskog, Emilia Melén, Sofie Lehtovaara.
I år tilldelas följande personer en ros:
Åbo:
Malin Johansson, Universitetslärare i tyska
Marjaana Laaksonen, Universitetslärare i spanska
Katarina Ohls-Ahlskog, Universitetslärare i franska
Harriet Klåvus, Chef för internationell samverkan
Pia Roos-Mattjus, Äldre universitetslektor i molekylärbiologi
Martin Gustafsson, Professor i filosofi
Lotta Collin, Äldre universitetslektor i svenska
Jenny Isaksson, Universitetslektor i biokemi
Albert Weckman, Doktorand
Vasa:
Alex Mäkiharju, Universitetslärare i pedagogik
Katie Fagerström, Internationell koordinator
Jonas Sandberg, Studierådgivare
Christel Björkstrand, Lektor i engelska
Övriga:
Mary Henriksson, Personal på Kårkafé Asa – för idén till Ramen Bowl
Frågor kan riktas till:
Emilia Melén
Styrelseordförande | Chair of the Board
Åbo Akademis Studentkår | The Student Union of Åbo Akademi University
+358 50 401 3524
so@studentkaren.fi
Är du vår nya controller? Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) söker en controller på deltid från och med hösten 2025. Till arbetsuppgifterna hör bl.a. ansvar för löpande ekonomiärenden samt att ge stöd och service till personalen i ekonomirelaterade och administrativa uppgifter.
Åbo Akademis Studentkårs mångsidiga affärsverksamhet består av Kårkaféerna, bostäder, affärslokaler, fastigheterna Kåren och Havtornen samt placeringar.
Nu söker ÅAS en controller som ansvarar för löpande ekonomiärenden, vilket innebär arbete med bland annat fakturahantering, reskontra, transaktioner, uppföljning och rapportering. Vidare ingår i arbetet att ge stöd och service till personalen i ekonomi- och administrativa uppgifter, samt agera sekreterare på ekonomidirektionens möten.
Vad vi förväntar oss av dig
Vi förutsätter ekonomistudier och erfarenhet av ekonomiadministration, samt goda skriftliga och muntliga kunskaper både i svenska och minst nöjaktiga kunskaper i finska. Goda kunskaper i MS Excel är till fördel.
Vi söker efter dig som har god samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständigt, initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Som person är du noggrann, effektiv och serviceinriktad. Du har siffersinne och tycker att det är lätt och roligt att ha med siffror att göra.
Vad vi erbjuder
Anställningen är en deltidstjänst på ca. 15 timmar per vecka med tillträde i mitten av augusti. Timlönen är 12.53 €/h + eventuella tillägg. Tjänsten är av tillsvidarekaraktär med lugnare sommarperiod. Vi fyller posten så snabbt som möjligt.
Du kommer att ha möjlighet att arbeta flexibelt på Kåren i Åbo och få arbeta både självständigt och som del av ett dynamiskt team. Vi erbjuder ett brett arbetsfält och möjlighet att utvecklas i rollen.
Sök senast 7.5
För ytterligare information kontakta nuvarande controller Emil Lindström controller@studentkaren.fi eller VD Susanna Häyry. Skicka in din CV och ansökan till Susanna Häyry vd@studentkaren.fi senast 7.5.2025.
Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) är ett offentligrättsligt samfund med ca 5 000 medlemmar och 80 specialföreningar i Åbo och Vasa. ÅAS fungerar som intresse- och serviceorganisation för studerande vid Åbo Akademi och de föreningar som verkar inom studentkåren.
Kafé Gadolinia Kb (Kårkaféerna) ägs av Åbo Akademis Studentkår och Åbo Akademis Alumner. Bolaget har verkat över 50 år och har idag fyra lunchrestauranger: i Aurum, Arken, Kåren och ASA. Förutom lunchrestaurangerna finns också beställningsrestaurang i Kåren, Arken och Aurum samt cateringverksamhet.
Åbo Akademis rektor Mikael Lindfelt har idag den 4 april 2025 meddelat att han avgår från posten som rektor för Åbo Akademi.
Oavsett förändringar i ledningen, fortsätter Åbo Akademis Studentkår bevaka studerandenas intressen. Vårt mål just nu är en öppen och transparent kommunikation, från ledningen till studerande.
Vi har redan nu ett gott samarbete med tf rektor Gunilla Widén och hoppas på att arbeta tillsammans för att studerande hörs i processen mot ett nytt Åbo Akademi.
För att återuppbygga det förtroende som skadats under omställnings- och omstruktureringsprocessen, är det viktigaste en tydlig kommunikation. Studerande har rätt att veta vad som händer på deras universitet.
Studerande ska inte behöva känna sig oroliga för hur omstruktureringen kan komma att påverka dem eller deras studier. Studerande behöver studiero och personalen arbetsro.
Åbo Akademis Studentkår tackar Mikael Lindfelt för sitt arbete de gångna åren som rektor.
För mer information:
Emilia Melén
Styrelseordförande
Åbo Akademis Studentkår
+358 50 401 352