Servicepunkten i Vasa kommer fr.o.m. tis 1.11.2022 att övergå till att ha öppet två dagar i veckan. Detta för att frigöra personalen i Vasa att bättre kunna stödja styrelsens arbete, öka intressebevakningen och stödja ÅAS specialföreningar i Vasa.

Havtornens servicepunkt kommer i fortsättningen att ha öppet måndagar och torsdagar kl. 12–15. Serviceexperten Amanda finns fortsättningsvis på plats och svarar på frågor även via havtornen@studentkaren.fi. Om du har frågor eller ärenden du vill gärna sköta personligen, som förening eller studerande, kan du boka tid via e-post.

Servicepunkt i Vasa håller undantagsvis stängt 26.11 samt 1–3.11.2022.

Servicepunkternas aktuella öppettider hittar du alltid på framsidans översta balk.

The service point in Vasa will only be open two days a week from the beginning of November. This is so the personnel in Vasa can better support the Board in their position, increase the amount of advocacy work, and support The Student Union of ÅAU’s (ÅAS) sub-associations in Vasa.

The service point in Havtornen will be open on Mondays and Thursdays from noon to 3 p.m. ÅAS’s Service Expert Amanda will be there and is happy to answer any questions. You can also send an email to havtornen@studentkaren.fi. It is also possible to book an appointment with Amanda via email if you have questions or errands you would like to handle in person – both students and associations are welcome.

The service point will be closed on 26 October and 1–3 November 2022.

The up-to-date opening hours of the service points can always be found at the top bar of our website.