Campuskapellet (Rektorsåkersgatan 4, Åbo) är öppet för alla Åbos högskolestuderande och personal. Du kan komma till kapellet och ta en liten paus, dricka en kopp kaffe eller te, eller till och med jobba eller studera en stund. Studentprästen Mia Pusa (svenska/ engelska/ finska) och nästa veckas tisdag och torsdag Tiina Hallikainen (finska/ engelska) är på plats och erbjuder möjlighet att prata med dig om hur du har det just nu.

Öppettiderna är

  • tors 3.3 kl. 9–13 (Mia)
  • fre 4.3 kl. 12–15 (Mia)
  • tis 8.3 klo 9–12 (Tiina)
  • ons 9.3 klo 9–12 (Mia)
  • tors 10.3 klo 9–12 (Tiina)

Get Together-kväll för internationella studerande sön 6.3

På söndag 6.3 ordnas det en Get Together-kväll kl. 17.30–20 på Kampuskappellet. Kvällen är menat för Åbo Akademis och Åbo universitetets internationella studerande. Studentprästen Mia erbjuder kaffe, te, smörgåsar och kex och tanken är att man kan lära känna varandra och få stöd från varandra mitt i den skrämmande situationen i Europa.

Vid frågor kontakta

Mia Pusa
Högskolepräst och regnbågspräst
Åbo och S:t Karins kyrkliga samfällighet
mia.pusa@evl.fi
tfn. 040 341 7296

Instagram: @turun_oppilaitospapit (länk) och @studentprastmia (länk)

Facebook: Turunoppilaitospapit (länk)

The Campus Chapel (Rehtorinpellonkatu 4, Åbo) is open for all students and personnel of Åbo universities and universities of applied sciences this week and next week. University Chaplain Mia or Tiina will be there every day for you. They are ready to talk with you or to just be silently supportive if you’d rather study or work there than for example at your flat. There’s also coffee or tea available for all.

Opening hours

  • Thurs 3 March from 9 a.m. to 1 p.m.
  • Fri 4 March from noon to 3 p.m.
  • Tue 8 March from 9 a.m. to noon
  • Wed 9 March from 9 a.m. to noon
  • Thurs 10 March from 9 a.m. to noon

Get Together Evening for international students Sunday 6 March

You are most welcome to the Campus Chapel (Kampuskappeli) on Sunday 6 March from 5.30 p.m. to 8 p.m. University Chaplain Mia will bring some snacks and make coffee and tea. You are welcome to bring your own snacks, too.

The chapel has three rather comfortable sofas, plenty of chairs and some less comfortable bean bags, and is a cozy space to spend an evening talking and just hanging around. Mia will bring some board games with her, too. The point of the evening is to get to know each other and to be of support to one another.

The address of Campus Chapel is Rehtorinpellonkatu 4 and it is the low building between Student Houses B and C on the other side of the street from the Turku School of Economics.

Contact

If you have any questions you can contact

Mia Pusa
University Chaplain
mia.pusa@evl.fi
tel. 040 341 7296

Instagram: @turun_oppilaitospapit (link) and @studentprastmia (link)

Facebook: Turunoppilaitospapit (link)