Årets Fastlaskiainen i Åbo går av stapeln 1.3 klockan 16 och i Vasa 8.3 klockan 16 via Zoom.

Föreningarna har fått chansen att bygga ihop makalösa pulkor och filmat in sina åkningar. Det är sedan publiken som kommer att få vara med och rösta fram årets häftigaste pulka! Under evenemanget kommer det även hållas en frågesport med otroliga priser, detta vill ni inte missa!

Anmäl dig för Åbo eller för Vasa så får du Zoom-länken i din e-post när evenmanget närmar sig. Om du är Facebookmedlem finns all information och anmälningslänkarna i Facebook-evenemangen.

Facebook-evenemanget för Fastlaskiainen i Åbo.

Facebook-evenemanget för Fastlaskiainen i Vasa.

The traditional Shrove Tuesday event Fastlaskiainen is an event where student associations show off the sleds they have built. This year’s Fastlaskiainen in Åbo happens 1 March at 4 p.m. and in Vasa 8 March at 4 p.m. via Zoom.

The associations have built their incredible sleds and filmed their sled rides. It is then up to the audience to help decide this year’s greatest sled! During the event, we will hold a quiz with amazing prizes, you do not want to miss this!

Register for the event in Åbo or in Vasa and you will get the Zoom link to your e-mail closer to the event. If you are a Facebook member the information and the registration links can be found in the Facebook events

The Facebook event for Fastlaskiainen in Åbo.

The Facebook-event for Fastlaskiainen in Vasa.