Servicepunkten i Vasa är stängd tills vidare

Till följd av det försämrade läget håller servicepunkten i Vasa stängt tills vidare. Du kan nå vår serviceexpert Amanda på havtornen@studentkaren.fi eller 06 324 7225 kl. 12–15 mån, ons, tors. Vid brådskande fall kan man ännu besöka kansliet, men vänligen avtala i så fall tid på förhand.

Ifall du behöver läsårsdekal till ditt fysiska studiekort kan du gratis använda det digitala studiekortet Frank App. Det är också möjligt att avtala tid för att hämta upp din dekal, hör då av dig till Amanda eller posta studiekortet till ÅAS kansli för att få en dekal, se hemsidan för mer information.

Servicepunkten i Åbo har tillfälligt stängt

Servicepunkten i Åbo håller tillsvidare öppet, men med vissa undantag. Idag 10.1 är kansliet öppet som vanligt, men stängt resten av veckan. Servicepunkten öppnar igen den 17.1 och är sedan öppet som vanligt: må, ons, to kl. 12–15. Vi meddelar ifall dessa tider förändras.

Under tiden servicepunkten är stängd kan du nå vår serviceexpert Sandra på kansli@studentkaren.fi så svarar hon när hon är tillgänglig. Vid brådskande ärenden kan du ringa 06 324 7225 eller försök kontakta någon annan av ÅAS personal.

The service point in Vasa is closed until further notice 

Our service point in Vasa is closed until further notice due to the deteriorating corona situation and restrictions. You can contact our Service Expert Amanda at havtornen@studentkaren.fi or 06 324 7225, on Mon, Wed and Thurs between noon and 3 p.m. In urgent matters that require a visit to the office, please contact Amanda for possible special arrangements.

If you do not have a validation sticker on your student card, you can use the electronic student card Frank App for free. You can also schedule an appointment with Amanda or send your student card to the Student Union Office via postal services, to get a validation sticker. For more information see our website.

The service point in Åbo is temporarily closed 

The service point in Åbo remains open for the time being. We are open as usual today (10.1) but closed for the rest of the week. The service point opens again on the 17th of January and is back to normal opening hours: Mon, Wed and Thurs from noon to 3 p.m.

You can be in contact with our Service Expert Sandra at kansli@studentkaren.fi while the service point is closed and she will get back to you when she can. In urgent matters, you can call 06 324 7255 or try contacting one of our other staff members.