På grund av de rådande myndighetsrekommendationerna är vi tvungna att inhibera det traditionsenliga Per Brahe fantåget.

Trots att vi inte kan ordna fantåget kommer vi att lägga ner en krans vid Per Brahe staty enligt gammal sed. Kransläggningen kommer att direktsändas via våra sociala medier den 18.2 kl 11.55. I kransläggningen deltar i år endast styrelseordförande, genaralsekreteraren och årsfestmarskalken.

Kransläggningen ordnas utan publik.

Due to the on-going recommendations, we are forced to cancel the traditional Per Brahe flag procession.

The Student Union will be laying down a wreath by the Per Brahe statute in honor of his 419th birthday. This will be streamed online on our social media on the 18th of February starting from 11.55 o’clock. This year, the only participants in this are the Chairperson of the Board, the Secretary General and the annual ball coordinator. Therefore, unfortunately, the event will be held without audience.