Deltidsjobb med havsutsikt i Vasa!

Åbo Akademis Studentkår söker en serviceexpert till sin enhet i Vasa. Som serviceexpert ansvarar du för verksamheten i Havtornen i Vasa och fungerar som vår förstahandskontakt för alla medlemmar och samarbetsparter.

Vi söker nu dig som:

  • vill skapa förutsättningar för att studerande ska ha ett aktivt studieliv
  • gillar både kundservice och administrativt arbete
  • trivs med att jobba självständigt och systematiskt
  • talar flytande svenska och engelska

Ditt arbete innefattar bl.a. studentservice i Studentkårens kansli, uthyrning av Havtornen, administrering av fastighetsskötsel, ansökning av bidrag och administrering av startpaket till utbytesstuderande.

Vi erbjuder:

  • ett självständigt arbete med stor möjlighet att planera och forma det egna arbetet
  • flexibelt deltidsjobb
  • Vasas finaste utsikt
  • ett ungt och dynamiskt team i Vasa och Åbo

Vi hoppas att du kan börja genast i mars. Anställningen är för viss tid till den 31.12.2020 med möjlighet till förlängning. Anställningen är på timbasis med varierande arbetstid. Den totala arbetstiden är ca 50% av heltid under terminerna och mindre under sommarmånaderna. Vi tillämpar kollektivavtalet för studentkårer.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 1.3.2020. Ansökan med meritförteckning skickas till vd@studentkaren.fi. Ansökan rubriceras Serviceexpert i Vasa.

På frågor svarar VD Susanna Häyry. Susanna når du 24.2. och 26.2 kl. 9-11.00.

Verkställande direktör
Susanna Häyry
vd@studentkaren.fi
045 167 2426

Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) är ett offentligrättsligt samfund med ca 5 000 medlemmar och 80 specialföreningar i Åbo och Vasa. ÅAS fungerar som intresse- och serviceorganisation för studerande vid Åbo Akademi och de föreningar som verkar inom student