Marknadsföringsassistent till Kårkaféerna

Jobba vid sidan om studierna!

Är du intresserad av att utveckla kommunikation och marknadsföring? Tycker du att god mat och hållbarhet är viktigt? Fixar du innehåll till some lättare än mikrogröt och tycker du om att umgås med människor?

Kårkaféerna söker en marknadsföringsassistent som ska leda restaurangernas re-branding-projekt och marknadsföring i samarbete med ett kommunikationsföretag. Marknadsföringsassistenten ansvarar även för Studentkårens fastigheters synlighet bland annat på sociala medier.

Vi söker nu dig som:

  • har erfarenhet av marknadsföring och kommunikation
  • är kreativ och har ett visuellt öga
  • trivs med att jobba både självständigt och i dialog med andra
  • har utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska och finska
  • gärna har erfarenhet av Adobe Creative – verktyg eller motsvarande

Vi erbjuder dig:

  • möjligheten att ansvara för projekt och lära dig om kommunikationsutveckling
  • möjligheten att vara med och förnya ett känt varumärke
  • frihet i planeringen och genomförandet av uppgifterna
  • flexibelt arbete vid sidan om studierna
  • en ung och dynamisk organisation som arbetsgivare

Anställningen är på timbasis 10-20h/v under terminerna. Arbetstimmarna går flexibelt att kombinera med studier. Vi tillämpar kollektivavtalet för studentkårer. Vi hoppas att du kan börja redan i mars. Vi erbjuder inte sommarjobb  på heltid men arbetstimmar under maj-juli kan vi skilt komma överens om. Din huvudsakliga arbetsplats är på Kåren i Åbo och du kommer även att kunna jobba flexibelt från campus.

Susanna Häyry, vd@studentkaren.fi, och Annika Ojala, edo@studentkaren.fi, svarar gärna på frågor gällande anställningen. Skicka din ansökan med CV till Susanna Häyry. Vi börjar med intervjuerna redan under ansökningstiden och ser fram emot din ansökan senast söndagen den 23.2.2020.

Kårkaféerna ägs av Åbo Akademis Studentkår och består av fyra studentrestauranger och cateringverksamhet. Kärnan i vår verksamhet är god mat. Mat är mer än en förnödenhet, det är också njutning. Att äta tillsammans med vänner är en viktig del av studie- och arbetsdagen. Den hemtrevliga stämningen i våra restauranger är något vi är stolta över – att komma till oss är som att komma hem.