Är du vår nya kommunikatör?

Brinner du för klarspråk och tydlighet? Känner du till skillnaden mellan tankstreck och bindestreck? Har du någonsin drömt om att kunna få lön för att skapa memes? Vill du bygga upp och utveckla intresseväckande innehållsflöde på sociala media?

Åbo Akademis Studentkår söker en ny kommunikatör som ska leda studentkårens informationsverksamhet och marknadsföring. Du ansvarar för ÅAS kommunikationskanaler och sociala media.

Vi söker nu dig som:

  • har erfarenhet av högskolestudier, kommunikation och marknadsföring
  • har utmärkta kunskaper i svenska, samt har goda kunskaper i engelska och goda eller nöjaktiga kunskaper i finska
  • är IT-kompetent och bekant med Adobe Creative Suites programvara (främst Photoshop och InDesign), MS Office och WordPress
  • gillar både kundservice och administrativt arbete
  • är van vid att jobba i ett högt tempo, och klarar av att balansera olika arbetsuppgifter

Kunskap om och erfarenhet av Åbo Akademis Studentkår och Åbo Akademi räknas som en merit.

En del av ditt arbete kommer att vara att planera marknadsföringen och material för evenemang såsom ”Vappen på Vårdberget”, årsfest och kårval, utformandet av utbildningsmaterial för föreningar, utvecklandet av den externa och interna kommunikationen samt formandet av studentkårens aprilskämt. Till arbetsuppgifterna hör också att bistå övriga anställda och förtroendevalda i deras marknadsförings- och kommunikationsbehov.

Vi erbjuder:

  • ett självständigt arbete med möjlighet till kreativitet och nytänkande
  • frihet i planerandet av arbetssätt och genomförandet av uppgifter
  • möjligheten att ansvara för och leda olika projekt
  • ett härligt team i Åbo och Vasa

Vi hoppas att du kan börja redan i mars. Anställningen är tillsvidare och prövotid tillämpas. Arbetet inleds på 100 % av heltid om vi inte kommer överens om annat. Tjänstens placeringsort är Åbo. Vi tillämpar kollektivavtalet för studentkårer.

Ansökan med CV skickas till ÅAS generalsekreterare, gs@studentkaren.fi, och rubriceras ”Kommunikatör, arbetsansökan”. Vi ser fram emot din ansökan senast söndagen den 23.2. En del av de sökande kallas till intervjuer vecka 7 och 9. Observera att vi intervjuar redan under ansökningstiden.

På frågor svarar generalsekreteraren Jasmin Öberg, gs@studentkaren.fi eller +358 50 521 7140.

Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) är ett offentligrättsligt samfund med ca 5 000 medlemmar och 80 specialföreningar i Åbo och Vasa. ÅAS fungerar som intresse- och serviceorganisation för studerande vid Åbo Akademi och de föreningar som verkar inom studentkåren.