Brinner du för klarspråk och tydlighet? Känner du till skillnaden mellan tankstreck och bindestreck? Har du någonsin drömt om att kunna få lön för att skapa memes? Vill du bygga upp och utveckla intresseväckande innehållsflöde på sociala media?

Åbo Akademis Studentkår söker en ny kommunikatör som ska leda studentkårens informationsverksamhet och marknadsföring. Du ansvarar för ÅAS alla kommunikationskanaler och sociala media. Kommunikatören kommer från och med hösten också att sköta Kårkaféernas marknadsföring och sociala media.

Vi söker nu dig som:

  • har erfarenhet av högskolestudier, kommunikation och marknadsföring
  • har utmärkta kunskaper i svenska, samt har goda eller nöjaktiga kunskaper i engelska och finska
  • är IT-kompetent och bekant med Adobe Creative Suites programvara (främst Photoshop och InDesign)
  • gillar både kundservice och administrativt arbete

Kunskap om och erfarenhet av Åbo Akademis Studentkår och Åbo Akademi räknas som en merit.

En del av ditt arbete kommer att vara att delta i det förberedande arbetet inför Kårvalet i november, vara med och planera Kårkaféernas kommunikations-verksamhet och bistå övriga anställda och förtroendevalda i deras marknadsförings- och kommunikationsbehov.

Vi erbjuder:

  • ett självständigt arbete med stor möjlighet att planera och forma det egna arbetet
  • möjligheten att ansvara för och leda olika projekt
  • ett härligt team i Vasa och Åbo

Vi hoppas att du kan börja redan i september. Anställningen är tillsvidare och prövotid tillämpas. Arbetet inleds på 100 % av heltid om vi inte kommer överens om annat. Tjänstens placeringsort är Åbo. Vi tillämpar kollektivavtalet för studentkårer.

Vi ser fram emot din ansökan senast fredagen den 9.8 kl. 16.00. Ansökan med meritförteckning skickas till so@studentkaren.fi. Ansökan rubriceras “Kommunikatör, arbetsansökan”. Ansökningar returneras inte. En del av de sökande kallas till intervjuer vecka 33 och 34 om inte annat meddelas.

På frågor svarar ÅAS styrelseordförande Anna Oksanen.

Styrelseordförande
Anna Oksanen
so@studentkaren.fi
050 401 3524

Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) är ett offentligrättsligt samfund med ca 5 000 medlemmar och 80 specialföreningar i Åbo och Vasa. ÅAS fungerar som intresse- och serviceorganisation för studerande vid Åbo Akademi och de föreningar som verkar inom studentkåren.

Tidigare kallades kommunikatören hos ÅAS för informatör.