Åbo Akademis Studentkårs affärsverksamhet har som syfte att stödja och höja livskvaliteten för Åbo Akademis studenter. Via affärsverksamheten finansieras en del av studentkårens intressebevakning, samtidigt som den driver Kafé Gadolinia Kb (Kårkaféerna), hyr ut studiebostäder och erbjuder utrymmen i våra kårhus i Åbo och Vasa.

Nu söker studentkåren en ekonomiassistent som ansvarar för löpande ekonomiärenden.

Ansvarsområden: I arbetsuppgifterna ingår fakturahantering, reskontra, transaktioner, uppföljning och statistik. Vidare ingår i arbetet att ge stöd och service till personalen i ekonomi- och administrativa uppgifter.

Kompetenskrav: Ekonomistudier och erfarenhet av ekonomiadministration. Goda skriftliga och muntliga kunskaper både i svenska och i finska. Goda kunskaper i MS Excel är till fördel.

Egenskaper: God samarbetsförmåga, självständighet, initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt är mycket viktiga egenskaper för den här anställningen. Som person är du noggrann, effektiv och serviceinriktad. Du har siffersinne och tycker att det är lätt och roligt att ha med siffror att göra.

Vi erbjuder ett brett arbetsfält och möjlighet att växa i rollen. Du får jobba både självständigt och som del av ett dynamiskt team. Anställningen är på deltid på Kåren i Åbo med tillträde enligt överenskommelse i augusti-september.

Vi ser fram emot din ansökan senast fredagen 30.8.2019. Ansökan och CV skickas till vd@studentkaren.fi. E-postmeddelandet rubriceras “Ansökan: Ekonomiassistent”. Ansökningar returneras inte.

För ytterligare information kontakta vd Susanna Häyry.

Verkställande direktör
Susanna Häyry
vd@studentkaren.fi
045 167 2426

Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) är ett offentligrättsligt samfund med ca 5 000 medlemmar och 80 specialföreningar i Åbo och Vasa. ÅAS fungerar som intresse- och serviceorganisation för studerande vid Åbo Akademi och de föreningar som verkar inom studentkåren.

Kafé Gadolinia Kb (Kårkaféerna) ägs av Åbo Akademis Studentkår och Åbo Akademis Alumner rf. Kommanditbolaget har verkat över 40 år och har idag sammanlagt fyra lunchrestauranger: Café Arken, Café Fänriken, Café Gadolinia och Café Kåren. Förutom lunchrestaurangerna finns också beställningsrestaurangen Restaurang Kåren och Street Food Bar. Inom företaget arbetar ca trettio anställda inklusive tre stycken restaurangchefer.