På Kåren har vi många utrymmen, så som studentboenden och företagslokaler. Från och med slutet av april kommer vi utöka företagslokalerna. Aktiebolaget Alko kommer nämligen öppna nytt på bottenvåningen av Kåren.

Alko har redan börjat ställa i ordning i lokalerna. Bland annat har Alko-skylten redan kommit på plats på Kårens fasad.
– Folk har redan börjat fråga om den i lunchkön, säger personal vid Café Kåren.

Från Studentkårens sida hoppas vi på gott samarbete med alkoholmonopolen. Samtidigt är detta en positiv nyhet för Street food baren, som nu aldrig kommer ha slut på lagret.

Studentombud Petra Lindblad, som jobbar med bl.a. välmåendefrågor, kommenterar om att Alko öppnar en butik i kårhuset.
– Alko har ett glädjande brett utbud alkoholfria öl och viner som uppskattas av de som söker alternativ till alkoholhaltiga måltidsdrycker, säger Lindblad. Lindblad uppskattar Alko:s vänliga service och hoppas att alla i personalen på Kår-Alko kan prata svenska och engelska med kunderna.