I centrala Åbo har vi en företagslokal redo för uthyrning. Utrymmet finns på bottenplan på Kåren, Tavastgatan 22, och lämpar sig väl för ett mindre företag. Med placering i kårhuset har kunder lätt att hitta till ert företag. Kåren är en självklar del av Åbo stadsvy och har nära anslutning till lokaltrafiken. Själva kårhuset är ursprungligen från 1936 och har en tillbyggnad som invigdes 1950. Arkitekt Erik Bryggman har planerat båda byggena och än idag uppmärksammas Kåren för sitt intresseväckande utseende.

Företagslokalen är 33 m2 och innehåller ett kontor, kafferum och toalett. Dessutom finns flera skåp för förvaring. Lokalen lämpar sig alltså bäst för två till tre personer, men vi kan även erbjuda tillfällig uthyrning av större utrymmen. I anslutning till företagslokalen finns nämligen Marlirummet, som har ett större mötesutrymme, kök och bastu – se bifogad planritning. Genom ert hyreskontrakt för företagslokalen kan vi därmed erbjuda uthyrning av Marlirummet till nedsatt pris. Marlirummet kan hyras dagtid för exempelvis konferenser och kvällstid som exempelvis umgängesutrymme med bastu.

  • 33 m2 – kontor, kafferum, toalett

  • Bottenplan på Tavastgatan 22, 20500 Åbo

  • Möjlighet att tillfälligt hyra extra utrymme

  • Lunchrestaurang i närheten

Kontaktuppgifter

Susanna Häyry

 vd@studentkaren.fi
 045 167 2426

Bilder

rum 118 företagslokal

Marlirummet

Klicka på bilderna för full storlek.