Åbo Akademis Studentkår söker en vikarie för informatören. Som informatör leder du studentkårens informationsverksamhet och marknadsföring. Du ansvarar för ÅAS alla kommunikationskanaler och sociala media.

Vi söker nu dig som:

  • har erfarenhet av högskolestudier
  • har utmärkta kunskaper i svenska, och goda eller nöjaktiga kunskaper i engelska och finska
  • är IT-kompetent och bekant med Adobe Creative Suites programvara (främst Photoshop och InDesign)
  • som gillar både kundservice och administrativt arbete

Kunskap om och erfarenhet av Åbo Akademis Studentkår och Åbo Akademi räknas som en merit.

En del av ditt arbete kommer att vara att tillsammans övriga på kårkansliet planera och genomföra ÅAS kårkalender 2019-2020, delta i det förberedande arbetet inför Kårvalet hösten 2019, och bistå övriga anställda och förtroendevalda i deras marknadsförings- och kommunikationsbehov.

Vi erbjuder:

  • ett självständigt arbete med stor möjlighet att planera och forma det egna arbetet
  • möjligheten att ansvara för och leda olika projekt
  • ett härligt team i Vasa och Åbo

Vi hoppas att du kan börja genast i mars. Anställningen är ett vikariat och beräknas pågå till augusti 2019 med möjlighet till förlängning. Arbetet inleds på 100 % av heltid om vi inte kommer överens om annat. Tjänstens placeringsort är Åbo. Vi tillämpar kollektivavtalet för studentkårer.

Vi ser fram emot din ansökan senast måndagen den 25.2 kl. 16.00. Ansökan med meritförteckning skickas till gs@studentkaren.fi. Ansökan rubriceras “Informatör, vikarie”. Ansökningar returneras inte. En del av de sökande kallas till intervjuer vecka 9 om inte annat meddelas.

På frågor svarar ÅAS generalsekreterare Matias Dahlbäck.

Generalsekreterare
Matias Dahlbäck
gs@studentkaren.fi
02 215 4652

Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) är ett offentligrättsligt samfund med ca 5 000 medlemmar och 80 specialföreningar i Åbo och Vasa. ÅAS fungerar som intresse- och serviceorganisation för studerande vid Åbo Akademi och de föreningar som verkar inom studentkåren.