Åbo Akademis Studentkår söker en serviceexpert till sin enhet i Vasa. Som serviceexpert ansvarar du för verksamheten i Vasa och fungerar som vår förstahandskontakt för alla medlemmar och samarbetsparter.

Vi söker nu dig som:

  • har studerat eller studerar något ekonomiskt ämne eller har motsvarande erfarenhet
  • som är bekant med service design
  • som har näsa för hur man bygger upp ett ekonomiskt hållbart koncept för studerande och andra Vasabor i en historisk och havsnära miljö
  • som brinner för att skapa fungerande ramar för Vasas bästa studieliv och
  • som gillar både kundservice och administrativt arbete

En del av ditt arbete kommer att vara att tillsammans med den verkställande direktören arbeta fram en plan för hur vi kan utveckla vår service i Vasa i enlighet med vår strategi och våra medlemmars och kunders behov på ett kostnadseffektivt sätt

Vi erbjuder:

  • ett självständigt arbete med stor möjlighet att planera och forma det egna arbetet
  • Vasas finaste utsikt
  • ett härligt team i Vasa och Åbo

Vi hoppas att du kan börja genast i januari och vi välkomnar dig gärna redan i december. Anställningen är för viss tid till den 31.8 2019 med möjlighet till förlängning. Arbetet inleds på 60 % av heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet för studentkårer.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 10.12 kl. 16.00. Notera gärna att positionen fylls genast då lämplig kandidat hittats. Ansökan med meritförteckning skickas till vd@studentkaren.fi. Ansökan rubriceras Serviceexpert i Vasa. Ansökningar returneras inte.

På frågor svarar tf VD Linda Lindholm. Linda når du 3.12 kl. 9-11.00 och 7.12 kl. 12-14.00.

tf Verkställande direktör
Linda Lindholm
vd@studentkaren.fi
045 167 2426

Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) är ett offentligrättsligt samfund med ca 5 000 medlemmar och 80 specialföreningar i Åbo och Vasa. ÅAS fungerar som intresse- och serviceorganisation för studerande vid Åbo Akademi och de föreningar som verkar inom studentkåren.