Nu kan man igen hämta läsårsdekalerna från kårkansliet i Havtornen. Vi kör med alternativa öppettider ännu, dvs 12-13 alla vardagar. Tack för ert tålamod 🙂

Now you can get your validation sticker from the student union office in Havtornen again. We’re still keeping a bit of alternative opening hours, noon – 1 pm all weekdays. Thank you for your patience. 🙂

För tillfället går det inte att hämta ut läsårsdekaler från kårkansliet i Havtornen, Vasa. Ifall du studerar i Vasa och behöver läsårsdekalen till ditt studiekort så måste du gå till Ann-May Nordmyr, rum F402, Academill, vardagar kl. 12-15. Är hon inte själv på plats kan du be någon av hennes kolleger om hjälp 🙂

At the moment it’s not possible to get your student card’s validation sticker from the student union office in Havtornen, Vasa. If you study in Vasa and need to get the validation sticker for your student card you must visit Ann-May Nordmyr, room F402, Academill, weekdays noon-3pm. If she’s not there herself then you can ask one of her colleagues for help 🙂