Hej gulis! Känner du för att träffa även andra första-årets studerande än på din egen linje?

Åbo Akademis Studentkår ordnar en gulnäbbskväll på Kåren onsdagen 19.9 avsedd för dig att träffa nya bekanta och ha roligt tillsammans med likasinnade. På programmet finns bl.a. pub-quiz och live-musik, baren är även öppen för den som känner sig törstig. Kom med och ha roligt på akademiskt vis!

Dörrarna öppnar kl 18, gulistenten a.k.a. pub quiz börjar 19.

Välkomna!

Hello Fresher! Do you feel like meeting Freshmen outside your study group?

The Student Union organizes a Freshmen-Evening at Kåren on Wednesday September 19th so that you can meet new friends and have fun with like-minded. A pub quiz is on the agenda as well as live music, the bar will also be open for those who feel thirsty. Come and have fun in an academical way!

Doors open at 6pm and the Freshmen exam a.k.a. the pub quiz starts at 7pm.

Welcome!