Snart kommer våren ÄNTLIGEN. Är du lika glad som vi att Wappen snart är här men vet inte riktigt vad du ska göra efter firandet på Vårdberget före diverse efterfester börjar? Då har vi lösningen på alla dina problem.

ÅsNa, ÅAS, ÅSL och ÖN har nämligen slagit ihop sina krafter och ordnar wappens mest eftertraktade middag. Wappmiddagen är en kär tradition som nu gör comeback, så missa inte detta!

Vad? Wappmiddag
När? På Wappen, 30.4 klockan 19:30 framåt
Var? Kårens festsal
Hur? Anmälan sker via Lyyti. Vi kommer också att sälja biljetter på campus. Den 11.4 i Arken och 12.4 på Kåren och 18.4 på Gado. Närmare tidpunkter ger vi lite senare. Anmälan öppnade den 9.4 klockan 12:00, det finns ett begränsat antal platser så det lönar sig att vara snabb.
Kostar? Middagen kostar 35 euro per person.
Dresscode? Snäppet snyggare/smart casual, det är frågan om en finare sitz/middag.

Vad väntar du på? Samla kompisgänget så ses vi på Kåren på Wappen!

Facebookevent hittar du här.