Jubileumsmarskalk sökes – vi fyller 100!

Vill du planera århundradets fest? Vill du få erfarenhet i att planera ett stort evenemang och leda en kommitté? Vill du vara med och leda ett kalas-kul projekt? Då kan du vara årsfestmarskalk på Åbo Akademis Studentkårs 100-årsjubileum!

ÅAS inleder snart sitt 100-årsjubileum och firandet når dess kulmen den 16 februari 2019, då vi samlas till årsfest i Åbo. Arbetet med årsfesten sköts av en kommitté som leds av marskalken och arbetet inleds redan under våren 2018. I arbetet med årsfesten samarbetar årsfestmarskalken med kårkansliet och den ÅAS100-kommitté som redan nu planerar jubileumsåret i sin helhet.

På grund av årsfestens storlek kräver den mer omfattande planering, mer arbete i verkställandet och större extern finansiering än tidigare årsfester. Marskalkens uppdrag kommer alltså att vara mer krävande än tidigare år. Vi förutsätter organisationsförmåga, baskunskap om ekonomiuppföljning, erfarenhet av att ordna större evenemang samt förmåga att leda kommitténs arbete. Årsfestmarskalken ska dessutom vara en person som är en van initiativtagare och bekväm även i stressiga situationer. Uppdraget är arvoderat.

I din intresseanmälan kan du skriva om dig själv, motivering varför du vill bli årsfestmarskalk och annat du känner för att kunde vara relevant för din ansökan. En del av de sökande kallas till intervju.

  • Intresseanmälan för förtroendeuppdraget utgår 2.4.2018 kl. 23.59.
  • Intervjuer hålls 4-5.4.2018.
  • Styrelsen väljer marskalken på sitt möte 6.4.2018.
  • Arvodet för årsfestmarskalken är 800 euro.
  • Intresseanmälan lämnas in via halloped.fi
    • Logga in på halloped-portalen genom knappen i övre högra hörnet som ser ut så här:
    • Knappen ”Skicka ansökan” finns längst ner under uppdragsbeskrivningen.

Har du frågor om uppdraget eller valet av marskalk kan du kontakta:
Styrelseordförande Ina Laakso, so@studentkaren.fi, +358 50 412 1499

2018-03-12T16:53:22+00:00 12 mars, 2018|nyhet|