ÅAS anställer en koordinator för jubileumsåret 2019.

Vill du vara med och skapa ett fint jubileumsår för alla våra medlemmar? Åbo Akademis Studentkår söker en medarbetare för att koordinera jubileumsårets verksamhet. Jubileumsåret kommer att innebära ett år fyllt med aktiviteter och verksamhet för att fira Studentkårens 100-åriga historia.

Arbetet som koordinator kommer att innefatta flera uppgifter inom kultur-, förenings- och evenemangssektorn, vilket kräver ett proaktivt och innovativt arbetssätt. Förväntningarna är att koordinatorn medverkar i Studentkårens evenemang på båda studieorterna och bidra till ett gott och innehållsrikt studieliv för våra medlemmar. Som koordinator kommer man att jobba tätt med alla våra intressegrupper som en del av teamet på kårkansliet, vilket förutsätter att man är initiativtagande, välkommunicerande och arbetar väl i grupp. För att framgångsrikt medverka i vår verksamhet bör man vara självgående och ansvarstagande.

Av koordinatorn förutsätter vi:

  • Goda kunskaper i projektledning, dvs. en förmåga att föra flera projekt framåt samtidigt och hålla deadlines.
  • Erfarenhet av att organisera och marknadsföra evenemang, såsom fester, träffar och utställningar.
  • Erfarenhet av och färdighet att ta budgetansvar och att ansöka om stöd.
  • Beredskap att kommunicera utåt på svenska, finska och engelska.

Studier i kultur-och projektledarskap eller motsvarande är meriterande. Arbetet sker på Kårkansliet i Åbo och inleds i maj 2018 på deltid. Från och med augusti förutsätter vi att koordinatorn arbetar heltid. I arbetet kan det ingå en del kvälls- och veckoslutsjobb samt arbetsresor inom Finland.

Ansökningar med meritförteckning och löneanspråk skall vara ÅAS kansli (so@studentkaren.fi) tillhanda senast den 13 april klockan 12. Ansökningshandlingarna returneras inte. En del av de sökande kallas till en intervju som hålls under vecka 16 om inte annat meddelas.

För mera information vänligen kontakta styrelseordförande Ina Laakso, e-post: so@studentkaren.fi, tfn: 050 412 1499.