Åbo Akademi söker en studentrepresentant med intresse för webbrelaterade frågor. Studentrepresentanten har som uppgift att föra fram studerandes perspektiv gällande ÅA-webben.

Ledningsgruppens uppgift är att ta ställning till övergripande ärenden gällande webbens struktur, innehåll och utveckling. Under mandatperioden 2016-2018 kommer Åbo Akademi att ta i bruk ett nytt innehållshanteringssystem (CMS-system) och lansera en helt ny ÅA-webb i början av 2018 då Åbo Akademi firar sitt 100-årsjubileum. Efter att den nya webben lanserats kommer ett nytt intranät att tas i bruk. Webbledningsgruppen fungerar som styrgrupp för dessa projekt.

Deadline för ansökningar är torsdag 6.10. Kårstyrelsen väljer studentrepresentanten på sitt möte fredagen 7.10.

Lämna in din ansökan via halloped.fi.

Du kan läsa mera om studentrepresentantskap på studrep.studentkaren.fi.