[vc_row][vc_column][vc_column_text]Arbetsforum vid Åbo Akademi har ett studeranderåd för att kunna utveckla sin verksamhet genom respons från studerande. Studerandeforumet består av tre studentrepresentanter från olika studieinriktningar och studieskeden samt två representanter från kårstyrelsen. Verksamhetsorten är Åbo och gruppen har 2-3 träffar årligen.

Studerandeforum har bl.a. följande uppgifter:
• Diskussion och utvecklingsförslag kring arbetsforums tjänster.
• Vilka webbtjänster arbetsforum bör ha för att nå ut till studerande.
• Vilka samarbetspartners arbetsforum bör ha.
• Förslag till förbättring av Åbo Akademis praktiktjänster.

Valbar som studentrepresentant är den studerande som enligt Åbo Akademis studentmatrikel är anmäld som närvarande vid utgången av perioden för intresseanmälningar och äger rätt att vid akademin avlägga examen och som inte är valbar i någon av grupperna professorer eller övriga anställda. Ansökan skickas in via halloped senast måndag 11.4.2016. Ansökan ska innehålla matrikelnummer och intressemotivering.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]