Nu är vi i styrelsen igång igen på kanslierna efter sommaren och vad passar då bättre än att bloggen också skakas till liv!

Hoppas att alla nu har haft en otroligt skön sommar och är redo för studierna igen. Speciellt spännande är terminsstarten för alla nya gulnäbbar och vi hoppas att ni alla skall få en underbar start på era studier. En hel armé av tutorer, personal, lärare och så vi ”kårmänniskor” står redo att ta emot er! Psst, är du gulnäbb – nog har du väl läst vår gulnäbbsguide?

Nu lite information om styrelsens dagliga arbete som vanligt här i bloggen. Igår (onsdag) samlades styrelsen och personalen från både Åbo och Vasa till en sommarträff i Åbo. På sommarträffen har vi utvärderat våren och tittat närmare på planerna inför hösten. Vi var på en lägergård och hade konferens hela dagen men vi hann även med att ta ett dopp i det blå och spela volleyboll.

På måndag börjar som sagt gulnäbbsveckan och med det följer presentationer och information även från kårens sida till alla nya medlemmar. Vi har också några evenemang som kommer väldigt snabbt i början av terminen. Den 31.8 kl. 15.30 anordnas det loppis på Kåren i Åbo och vi har redan 49 anmälda försäljare så kom och fynda! Dagen efter den 1.9 kl. 11.00 ordnas det loppis i Academill i Vasa och dit kan man också komma och fynda!

Vi på studentkåren önskar alla en bra start på studierna!

Fortsätt även läsa bloggen så får ni det toppen… 🙂

gulnabbsguide_banner

 

/Rasmus