havtornen_squareÅbo Akademis Studentkår (ÅAS) är ett offentligrättsligt samfund med drygt 5 000 medlemmar i Åbo, Vasa, Jakobstad och Helsingfors. ÅAS fungerar som intresse- och serviceorganisation för studerande vid Åbo Akademi och de föreningar som verkar inom studentkåren.

ÅAS söker nu en verksamhetsledare från och med den 10.8.2015. Tjänsten är tillsvidare på deltid och har placeringsort Vasa.

Havtornens verksamhetsledare ansvarar för kundbetjäningen och administrativa uppgifter vid Åbo Akademis Studentkårs kansli i Vasa. Verksamhetsledaren sköter dessutom alla frågor som har att göra med uthyrning och användning av Havtornen.

ÅAS erbjuder ett intressant och utmanande arbete i en ungdomlig och kreativ arbetsmiljö. Arbetet som verksamhetsledare kräver ansvarfullhet, noggrannhet, flexibilitet, samarbetsförmåga samt förmåga till självständigt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och kundbetjäning samt att du kan uttrycka dig i skrift och tal på svenska, finska och engelska.

Ansökningar med meritförteckning skickas till ÅAS kansli (gs-karen@abo.fi eller Tavastgatan 22, 20500 Åbo) och ska vara framme senast den 22 juli 2015 kl. 15.00. Ansökningshandlingarna returneras inte. En del av de sökande kallas till en intervju som hålls under vecka 32. Verksamhetsledaren väljs vecka 32.

För mera information vänligen kontakta VD Patrik Fellman tfn: 040 7759 365.