TYY, ÅAS, TUO och Novium söker en evenemangskoordinator för Campussitsen 2015

Student- och studerandekårerna i Åbo söker en evenemangskoordinator för hösten 2015 för att förbereda och förverkliga en Campussits för studerandena i Åbo. Sitsen ordnas detta år den 25 september.

Campussitsen ordnades för första gången ifjol och i år är det meningen att sitsen skall vara utomhus på ett centralt ställe i Åbo för få fram att Åbo är en studiestad med studeranden i stadsbilden. Evenemanget finansieras av samarbetsorganet RSGT som består av Åbo stad och Åbos student- och studerandekårer. Evenemangskoordinatorn får hjälp av kårernas kulturansvariga.

Evenemangskoordinatorns uppgift är att ansvara för ordnandet av sitsen, ansöka om nödvändiga lov, och organisera förverkligandet på evenemangsdagen. Efter evenemanget skall en slutrapport göras till TYY. Vi söker en initiativrik och samarbetskunnig person som vill förverkliga en minnesvärd fest för alla studerande och har en stark organisationsförmåga. Erfarenhet inom området samt språkkunskaper i finska och svenska är ett stort plus. Personen skall vara flexibelt till hands i september och vid behov även under sommarmånaderna.

Arvodet för projektet är 500 € och arbetet börjar direkt efter att valet gjorts och sträcker sig till september. Projektkoordinatorn är anställd av TYY och koordinatorns förman är TYYs generalsekreterare. Som hjälp för uppdraget får koordinatorn förra årets handlingar.

En fritt forumerad ansökan kan skickas till tyy-kulttuuri@utu.fi. Ansökningstiden börjar 28.5 och slutar 7.6 kl 23:59. Valet görs på TYYs styrelsemöte 11.6. Eventuella intervjuer organiseras i början av veckan.

Vi uppskattar sökanden som i sitt arbete är öppna för nya ideer och behandlar alla jämlikt, och hoppas på att få in många sökanden med olika bakgrunder från alla Åbos högskolor.

Tilläggsinformation:

Riina Lumme
Opiskelijakulttuurivastaava, TYY
tyy-kulttuuri@utu.fi
044-7961061

Richard Backman
Specialföreningar och studenttraditioner, ÅAS
richi-karen@abo.fi
040-8699330