Förra veckan påbörjades förhandsröstningen inför riksdagsvalet och styrelsen deltog i ett gemensamt röstningstillfälle tillsammans med styrelsen för TYY och rektorerna vid Åbo Akademi och Turun Yliopisto. Förhandsröstningen pågår till i morgon och sedan är det valdagen på söndag som gäller när man ska rösta. Gör din röst hörd!

Missade du valgrillen som ordnades i Academill förra veckan? Här finns höjdpunkterna.

Förra torsdagen ordnades det en Specialföreningsmässa på Kåren och senare på kvällen ordnade vi även en Chillkväll. Båda evenemangen var välbesökta och det kom önskemål om liknade Chillkvällar på Kåren exempelvis i höst och det har vi lagt på minnet och ska utreda. Vi utreder även om vi kan ordna något liknande evenemang i Vasa.

Om man tittar in i styrelsens agenda den här veckan så hittar man bland annat en träff i dag med studentrepresentanterna i fakultetsråden och rektor, en rektorslunch i morgon och en träff med Studentbystiftelsen i Åbo (TYS) på torsdag.

Bli inte kvar utanför – anmäl dig till wappmiddagen på Kåren!

Det var allt för den här gången, ha en bra vecka!

/Rasmus

10982373_884366088269331_7764905885528048396_o