Har du råkat klicka in dig på den här länken och undrar vart du har kommit? Lugn! Jag ska nu förklara. Du har precis öppnat Åbo Akademis Studentkårs nya styrelseblogg. Tanken med bloggen är att vi ska kunna uppdatera er intresserade läsare med vad som är aktuellt inom styrelsen. Inläggen kommer dock ha ett brett snarare än snävt innehåll. Vi tänker oss att man bland annat kan publicera intressanta intervjuer, reflektioner och hälsningar till medlemmarna. Bloggen kommer du att hitta här på vår hemsida men vi kommer även att länka till den på Facebook. Så fortsätt gärna läsa efter det här första inlägget. 🙂

Jag vill så här till först ge er en liten kort rapport av hur styrelsens första två veckor har förflutit. Till att börja med har det mest handlat om att komma in i rutinerna på kansliet och hur studentkårens verksamhet fungerar. I fredags hade vi vårt första styrelsemöte och vad som beslutades finner du bakom denna länk. En annan viktigt punkt vi har arbetat med är våra preciseringar till Verksamhetsplanen 2015. Vi har även hunnit med att träffa flera viktiga samarbetspartners och varit två dagar på fakultetsrådsutbildning. Allt det här vet du förstås redan eftersom du följer oss i sociala medier! (Hemligt meddelande: följ oss på facebook, instagram och twitter)

Till sist hoppas jag att om ni undrar något eller tycker att studentkåren behöver titta närmare på någon fråga – ta kontakt! Ryck oss i ärmen, mejla, ring till kontoret eller stå utanför kårhusen och skrik fast! Eller kanske inte det sista… men ja ni fattar. Vi vill veta era åsikter och ni är alltid välkomna att besöka oss i Kåren och Havtornen!

Ha en bra dag så ses vi på campus!

Mvh

Rasmus