Åbo Akademis Studentkårs ekonomisektor förvaltar ett antal bostäder på den privata marknaden och dessa hyrs ut till kåreniter till ett studentvänligt pris. För tillfället är följande bostäder lediga:

2 RUM+KÖK+ BADRUM=48 KVM
Slottsgatan 45 C 70, 6. våningen. Huset är byggt 1958. Bostaden är i gott skick och har utsikt över Auraå. Hyra för kårmedlemmar 570 euro/mån (övriga 600 euro/mån) + vattenavg./pers.(nu 23 euro) + el enligt förbrukning. Två månadshyror som bostadsgaranti.

2 RUM+KÖK+BADRUM+BALKONG=48,5 KVM
Österlånggatan 25 a B 38, 5. våningen. Huset är byggt 1952. Bostaden är i gott skick. Bostaden har genomgått en omfattande rörrenovering under våren 2014 och badrummet är totalrenoverat. Hyra för kårmedlemmar 570 euro/mån (övriga 600 euro/mån) + vattenavg./pers.(nu 17 euro) + el enligt förbrukning. Två månadshyror som bostadsgaranti.

Förfrågningar om bostäderna samt ansökningar kan riktas till Kårens VD Patrik Fellman.